Nu stiu cum e la voi, dar la mine in casa este destul de racoare, iar in perioada asta corpul mi-a cerut sa se incalzeasca. Asa ca am baut muulte ceaiuri (imi place tare mult sa stau cu cana de ceai langa mine si sa lucrez), iar azi m-am rasfatat cu o supa crema de conopida.
Daca aveti laptele de migdale deja preparat dureaza in jur de 20 de minute toata operatiunea.
Dupa ce curatam conopida, telina, cartoful si ceapa, le punem la fiert. Dupa ce au fiert le separam de apa si le punem in blender.
Adaugam condimentele: sarea, ghimbirul, piperul, coriandru, usturoiul, turnam laptele de migdale si procesam pana devine cremos.
Turnam supa in bol si adaugam mult patrunjel prospat tocat, ca sa avem si ceva verde si crud.
Delicios. Ma declar total multumita. Acum ca m-am si incalzit, trec din nou la treaba.
Cu drag,
Valentina