Simplu și gustos, dar mai ales sănătos. Noul "slugoi" Alin, adică slow cooker-ul Crock-Pot și-a intrat bine în atribuții în CasaZmeilor! ;)
Legumele și zarzavaturile se curăță se toacă grosier și se pun la gătit în recipientul aparatului de gatit Crock-Pot, se asezonează de sare, se adaugă 3 linguri de ulei extravirgin din măsline.
Aparatul Crock-Pot slow cooker 4.7 L, Digital se setează la funcția HIGH ptr 1,30 ore.
După ce s-au gătit legumele, se scot din vasul de ceramic (sincer n-am avut curajul să blenduiesc legumele direct în vas-ul de ceramic :D, e mai prundent sa folosim alt recipient) se ”blenduiesc” cu adaos de ulei de măsline, zeama obținută la fierbere, condimentele și 2-3 linguri de ulei de măsline.
Supa cremă se servește fierbinte cu pâine prăjită sau crutoane.
Spor și poftă bună!