Supa crema de ciuperci la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 16 Mar 2016 | 4957 vizualizari

 

Simplu și gustos, dar mai ales sănătos. Noul "slugoi" Alin, adică slow cooker-ul Crock-Pot și-a intrat bine în atribuții în CasaZmeilor! ;)  

 

INGREDIENTE

  • Mix de ciuperci de pădure cca. 200 g,
  • Ciuperci champignon cca. 300 g,
  • Ceapă verde 3-4 fire,
  • Usturoi verde 2 fire,
  • Morcov 1 bucată,
  • Păstârnac ½ bucată,
  • Cartofi albi 2 bucăți,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Sare de Hymalaya 1 lingură,
  • Nucșoară rasă ½ linguriță,
  • Turmeric ½ linguriță,
  • Ulei de măsline,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci la slow cooker Crock-Pot:

Legumele și zarzavaturile se curăță se toacă grosier și se pun la gătit în recipientul aparatului de gatit Crock-Pot, se asezonează de sare, se adaugă 3 linguri de ulei extravirgin din măsline.

Aparatul Crock-Pot slow cooker 4.7 L, Digital se setează la funcția HIGH ptr 1,30 ore.

După ce s-au gătit legumele, se scot din vasul de ceramic (sincer n-am avut curajul să blenduiesc legumele direct în vas-ul de ceramic :D, e mai prundent sa folosim alt recipient) se ”blenduiesc” cu adaos de ulei de măsline, zeama obținută la fierbere, condimentele și 2-3 linguri de ulei de măsline.

Supa cremă se servește fierbinte cu pâine prăjită sau crutoane.

Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu nuci si alune la slow cooker Crock-Pot