Supa crema de cartofi si ceapa coapte la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 13 Oct 2019 | 2217 vizualizari

 

Mie imi place maxim slow cookerul Crock-Pot-ul, in afara ca totul are un gust delicios, casa nu miroase a mancare, sa fie totul plin de aburi, se pune totul in vas si iti faci treburile casnice!

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi mari
  • 3-4 cepe de apa
  • 1 lingura smantana
  • bucati de cascaval optional
  • apa
  • vegeta/piper
  • paine pt crutoane
  • ulei de masline/ condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi si ceapa coapte la slow cooker Crock-Pot:

Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se taie cubulete, la fel se procedeaza si cu ceapa si se pun in vasul slow cooker-ului Crock-Pot.

Se acopera cu apa, se pun condimente, se seteaza functia Hight pentru 1 ora.

Cand s-a terminat timpul, se pun legumele intr-un robot de bucatarie, se adauga putina zeama; se poate adauga treptat in timp ce se mixeaza, in functie de cat de subtire doriti supa.

Se adauga smantana, condimente dupa gust si se mixeaza pana devine totul pasta.

Painea se taie cuburi, se pune intr-un castron, se stropeste cu ulei de masline, condimente si se pun la prajit intr-o tigaie wok.

Optional eu am topit intr-o tigaie bucati de cascaval si le-am pus in farfurii deasupra supei.

Se serveste atat cald cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi si ceapa coapte la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci