Supă cremă de cartofi cu smântână şi bacon

de madi_marin in Supe, 8 Dec 2012 | 6580 vizualizari

 

Văzusem mai demult reţeta într-o revistă Good Food şi mi-a plăcut. Azi am pregătit-o şi a ieşit o supă foarte gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi albi mari
  • 1 păstărnac
  • 4 fâşii de bacon
  • sare
  • piper
  • cutoane şi ceapă verde pentru servit
  • smântână pentru gătit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de cartofi cu smântână şi bacon:

Cartofii şi păstârnacul se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun la fiert.

Când sunt gata se pun în robot şi se pasează, adăugând supa în care au fiert puţin câte puţin până se obţine consistenţa dorită. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi smântână de gătit.

Se serveşte cu bucăţele de bacon crocante ( se taie fâşiile de bacon în bucăţele şi se frig în puţin ulei până devin crocante)  , crutoane de pâine şi ceapă verde.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de cartofi cu smântână şi bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]