Sunca de pui

de mimmi in Mezel de casa, 23 Oct 2011 | 10208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • ulei de masline(eu am pus aromat)
  • 2 catei usturoi
  • foi dafin
  • Condimente:amestec de piper si
  • usturoi,rozmarin,patrunjel,busuioc,oregano Kotanyi
  • sare
  • apa sau supa de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca de pui:

Punem bucata de pui intr-un vas de yena,condimentam dupa gust cu condimentele de mai sus. Taiem usturoiul feliute si le adaugam in vas,la fel si frunzele de dafin si stropim puiul cu ulei. Adaugam 1 pahar de apa sau supa si invelim vasul in folie de aluminiu. Dam puiul la cuptor cca 40 de minute,dupa care luam jos folia si mai bagam cca 20 de minute vasul la cuptor. Il lasam la racit dupa care il feliem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cas carne