Sufleu de dovlecel

de adnia in Mancaruri de legume, 28 Iul 2013 | 4295 vizualizari

 

Va place dovlecelul? Eu una il ador si incerc sa-l consum in fel si chip...mai ales ca acum este chiar timpul in care el este rege:) Pt. azi am ales o reteta simpla, rapida si delicioasa, cu siguranta indragita de adulti si copii, deopotriva!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 1 cum telemea
  • 1 cub cascaval
  • 2 oua
  • 1 legatura marar proaspat
  • sare
  • piper
  • chilli
  • dupa gust 2 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecel:

 

Se rad dovleceii, se sareaza si se lasa la scurs. Se strecoara bine de apa, dupa care sepun in robot, impreuna cu ouale, grisul, condimentele si telemea. Se mixeaza bine, pana obtinem o compozitie spumoasa si aerata, pe care o transferam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumeneste putin si este destul de ferma la atingere. Se presara cu cascaval si se mai da la cuptor pt. inca 5 minute. Se lasa la racorit putin, dupa care se portioneaza si se serveste. Este gustos atat cald, cat si rece.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ciuperci si cascaval