Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2010 | 25836 vizualizari

 

Este inspiratie dupa retete lui RIVKA insa eu am pus si sunca de curcan,este grozavahttp://www.bucataras.ro/retete/4580/sufleu-de-conopida-cu-pesmet-si-cascaval.html e retat lui rivka

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida(am zis ca era gigant si de acea am pus jumatate)
  • 50 g unt
  • 4 linguri de pesmet fin
  • 4 oua
  • 200 cascaval
  • 100mozzarella
  • 300 smantana
  • 200-250 sunca  de curcan am pus eu
  • patrunjel verde decor
  • pasta de tomate 1 lingura pt decor
  • smantana pt servit sau iurt natural
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman:

Se desface conopida buchetele si se fierbe

Se unge vasul roman bine cu unt apoi se pun si bucatele de unt dupa care se presara pesmetul ,se pune  conopida ,se presara cascaval apoi se pune sunca taiata cubulete mici si bucatele de unt si din nou cascaval.

Se bat ouale cu smantana  iar la final se pune 100 g mozzarela in ouale batute.

Se toarna compozitia cu oua peste conopida se orneaza cu pasta de tomate (optional)se da vasul la cuptor pentru 30 minute la 180 grade si eventul la final dati putin mai tare daca nu s-a rumenit destul

Cand se scote se presara patrunjel verde(optional)

Se serveste cu iaurt natural sau daca doriti samantana, simplu sau cu carnita,dar e grozav fara, asa simplu

Rivka e grozav de bun multumesc de reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu conopidă şi brânză