Este inspiratie dupa retete lui RIVKA insa eu am pus si sunca de curcan,este grozavahttp://www.bucataras.ro/retete/4580/sufleu-de-conopida-cu-pesmet-si-cascaval.html e retat lui rivka
Se desface conopida buchetele si se fierbe
Se unge vasul roman bine cu unt apoi se pun si bucatele de unt dupa care se presara pesmetul ,se pune conopida ,se presara cascaval apoi se pune sunca taiata cubulete mici si bucatele de unt si din nou cascaval.
Se bat ouale cu smantana iar la final se pune 100 g mozzarela in ouale batute.
Se toarna compozitia cu oua peste conopida se orneaza cu pasta de tomate (optional)se da vasul la cuptor pentru 30 minute la 180 grade si eventul la final dati putin mai tare daca nu s-a rumenit destul
Cand se scote se presara patrunjel verde(optional)
Se serveste cu iaurt natural sau daca doriti samantana, simplu sau cu carnita,dar e grozav fara, asa simplu
Rivka e grozav de bun multumesc de reteta