Oua umplute, in sos de iaurt

de Ina in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2012 | 8559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte
  • o cutie mica de pate de ficat
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • Sos:
  • o canita de maioneza
  • 100 g iaurt
  • 80 g smantana
  • marar tocat marunt
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute, in sos de iaurt:

Fierbem ouale mai tari, apoi le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile, pe care le mixam cu pateul si untul pana obtinem o pasta omogena. Adaugam sare si piper dupa gust.  Cu aceasta pasta umplem jumatatile de albus .  

Pentru sos , amestecam maioneza cu iaurtul, smantana , mararul tocat marunt si putina sare.  

Servim ouale alaturi, sau acoperite in totalitate cu racoritorul sos de maioneza si iaurt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute, in sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu tarhon si chiftelute