Interior moale, exterior crocant si foarte bun rece. Chiar daca este inestetic, la mine s-a lasat cand l-am scos din cuptor insa e grozav. Se mananca si cald mie insa nu-mi plac prajiturile calde mai ales cu ciocolatain cel mai rau caz placintele dar si alea parca sunt mai bune reci de la frigider
Patru boluri rezistente la cuptor se ung si se tapeteaza cu faina. Albusurile se bat spuma. Pui zaharul in vas pe foc cu 6 linguri de apa si amesteci pentru a se dizolva. Dup ace s-a dizolvat maresti flacara si fierbi 3 minute. Cu mixerul la viteza cea mai mare torni zaharul lichid in fir subtire in albusurile spuma. Bati pan ace amestecul devine vascos si lucios si se raceste. Topesti ciocolata impreuna cu untul la microunde dar vezi sa nu se arda ciocolata, scoti la un interval de tim si amesteci in ele sa se topeasca uniform. Dupa ce s-a racit compozitia incorporezi galbenusurile pe rand. Cerni faina cu cacaoa si amesteci. Pui faina in ciocolata si amesteci usor. Acum adaugi si albusurile si amesteci cu grija. Tori compozitia in boluri si le bati usor de masa sa iasa aerul. Se lasa loc de doua degete caci sufleul va creste. Se coace la cuptorul incalzit pentru 15 minute. In mijloc va fi moale si in exterior usor crocant