Sufleu de cartofi

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2016 | 4003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potriviti
  • 3 felii de branza
  • 3 oua
  • Cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu sare.

Se unge o forma de copt cu putin ulei. Se pun cartofii fierti, se bat ouale cu branza si se adauga peste cartofi. Se pune cascaval razuit deasupra si se introduce la cuptor pana se rumeneste.

Se serveste ca atare sau ca o garnitura pentru peste, friptura.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]