Dupa ce curatam cartosii si ii spalam, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. La fel si carnea de porc o fierbem cu putina sare si piper.
Ceapa am curatat-o si am taiat-o in 4, apoi am lasat-o in apa clocotita approx 10 min, dupa care o taiem feliute.
Usturoiul il zdrobim cu cutitul.
Am separat ouale, iar albusurile le-am batut spuma cu sare si piper. apoi am adaugat galbenusurile.
Cartofii dupa ce au fiert, i-am lasat la scurs, apoi i-am amestecat in compozitia de oua, in care am adaugat carnea taiata cubulete mici, smantana, ceapa, usturoi si marar.
Toate ingredientele le-am amestecat si le-am turnat intr-un vas de yena uns cu unt. Am presat cateva firimituri de branza deasupra si am introdus la cuptor.
Introducem la cuptor approx 30 min, scoatem si presaram emmentalerul ras pe toata suprafata. Reintroducem la cuptor si lasam pana apare o crusta aurie, approx 15 min.
Este delicioasa!
1
se poate servi alaturi de salata verde cu lamaie