Sufleu de brinza cu legume

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2013 | 11595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • o lingurita bicarbonat
  • 100 gr brinza telemea
  • 100 gr cascaval
  • o cutie mica porumb dulce
  • o cutie mica mazare
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 linguri smantina
  • 2 cirnaciori crud uscat de mistret(optional)
  • sare
  • piper
  • pt decor
  • o rosie
  • frunze proaspete de rosmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de brinza cu legume:

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam treptat galbenurile,apoi 2 linguri smantina, iar la urma faina amestecata cu bicarbonatul, avind grija sa nu se lasa compozitia.

Brinza si cascavalul le dam pe razatoarea mare, punem mazarea si porumbul dulce scurse, ceapa verde taiata feliute, cirnaciorii taiati feliute subtiri, smantina si amestecam compozitia. Compozitia de legume o punem peste aluat, le amestecam cu grija si le punem intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si faina. Deasupra ornam cu felii subtiri de rosii, frunzulite de rozmarin si presaram piper proaspat macinat. Se da la cuptorul incins la 170 grade pt 30 minute.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

se poate pune si in forme individuale de sufleu

2

se poate servi calda cu o lingura de smintina deasupra sau rece cu o salata de cruditati

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Platou aperitiv cu miez de lapte, oua de prepelita si rulada de spanac