Cartofi taranesti a la Gaby

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2013 | 10960 vizualizari

 

Vreau sa-i fac de cand i-am vazut, fiind cu branza de burduf, preferata mea. Foarte buni sunt! Multumesc Gaby!

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 4 fire ceapa verde
  • 5 catei usturoi
  • 150 g branza de burduf
  • boia de ardei
  • marar
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti a la Gaby:

Se incinge uleiul intr-o cratita (sau tigaie) si se pun la prajit cartofii curatati si taiati cuburi mai mari.

Se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte.

Cand sunt putin rumeniti se adauga o ceasca de apa, se pune capac si se lasa la fiert 20-25 minute.

Se amesteca din cand in cand si se verifica sa nu scada apa de tot.

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.

Usturoiul se curata si se taie feliute.

Cu 10 minute inainte sa fie gata cartofii se adauga ceapa, usturoiul, boiaua de ardei, mararul tocat si se amesteca sfaramand putin cartofii.

Se potriveste de sare si piper.

Cand este gata se adauga branza de burduf si se amesteca.

Este buna simpla sau garnitura la friptura!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti a la Gaby" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti