Stufat de miel

de susu in Oaie, 17 Aug 2011 | 7260 vizualizari

 

Stufat de miel, o mancare traditionala ce se prepara de obicei cu ocazia sarbatorilor de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg miel
  • 15 legaturi de ceapa verde
  • 15 legaturi de usturoi verde
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 ml ulei masline
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Condimente pntru miel
  • Zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Cum se prepara reteta de stufat de miel:

Se taie carnea bucati potrivite, se spala si se usuca cu un prosop curat. Se condimenteaza bine si se lasa la frigider cateva ore. Se caleste carnea dupa care se stinge cu 2 cani de apa fiarta, se acopera si se lasa la inabusit. Ceapa si usturoiul se spala bine si se taie bucati de 3-4 cm. Cand carnea e aproape gata se adauga ceapa si usturoiul, se acopera si se lasa la inabusit. Spre sfarsit se adauga pasta de rosii, condimentele si putina zeama de lamaie.

Se da stufatul de miel la cuptor sa scada bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel cu cartofi