Stufat cu iepure

de Lau in Iepure, 7 Ian 2017 | 6118 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure (pulpe, aripi, coaste)
  • rozmarin
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 cutie rosii in suc
  • 1 cana vin rosu(alb)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura untura
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu iepure:

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare, rozmarin, boia de ardei, se spumeaza de cate ori este nevoie.

Intr-o tigaie, adaugam uleiul, untura si cand s-a incalzit, adaugam carnea pe care o prajim pe ambele parti.

Scoatem carnea intr-un bol pe care il acoperim.

In uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa tocata marunt, o calim putin dupa care adaugam leurda si usturoiul tocat, calim putin dupa care adaugam rosiile impreuna cu sucul.

Potrivim cu sare, piper, boia de ardei dupa gust, carnea, 2 cani din zeama in care a fiert carnea, acoperim si lasam pana ce scade sosul.

La final, adaugam cana de vin,1 ceapa verde tocata, condimente dupa gust (daca este nevoie).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paella cu fructe de mare si iepure