Am zis ca fac o crema de zahar ars si m-am sucit, mi-a venit pofta de strudele cu branza dulce si stafide...zis si facut....
Mai intai pregatim umplutura. Intr-un castron punem branza dulce, adaugam zaharul si vanilia, omogenizam, apoi adaugam galbenusurile si amestecam bine. Separat, intindem cate trei foi de placinta, le ungem pe fiecare in parte cu ulei, apoi le taiem in 3 parti egale, asezam pe fiecare parte umplutura si rulam, formand strudele. Strangem capetele bagand inauntru foile. Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, ungem cu ulei si deasupra crestam in doua locuri fiecare strudel, cu un cutit bine ascutit. Procedeam asa pana terminam umplutura, daca ne mai rama foi, cazul meu, le-am umplut cu mere calite. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade, sub tava punem o craticioara cu apa, cca 30-40 min, pana ce incep sa se rumeneasca. Cu 10 minute inainte sa le scoatem din cuptor turnam o cana de lapte peste strudele. Le scoatem din cuptor, le pudram cu zahar dupa preferinta si se servesc atat calde cat si reci, sunt delicioase!