Lasam la decongelat foile de placinta. Intre timp ne ocupam de umplutura: branza o amestecam cu praful de sare si zaharul, punem si ouale, esenta de vanilie si stafide (optional).
Fiecare foaie de placinta o ungem cu ulei, iar pentru un strudel am pus cate 2 foi, ambele unse cu ulei si pe partea scurta a foii am pus cate 2-3 linguri din umplutura, am rulat o data, capetele din margini le-am indoit spre interior si am rulat asa pana la capat.
Asa am procedat pentru toate foile de placinta. Mie mi-au iesit 6 strudele.
Punem strudele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ulei si le bagam in cuptorul preincalzit pentru cca 10 minute.
Intre timp batem galbenusul cu laptele si dupa cele 10 minute de stat in cuptor, le scoatem si ungem toata suprafata cu compozitia rezultata.
Bagam din nou la cuptor pentru 30 minute sau pana sunt usor rumene.
Dupa ce le scotem le lasam sa se raceasca acoperite cu un prosop umed. Se taie dupa ce s-a racit complet.
Pofta buna!