am vz odata aceasta reteta la tv ,cu aproximatie aceleas ingrediente
Foaia
Dizolavam drojdia in apa ,dupa care adaugam sarea si treptat uleiul, dupa ce s-a amestecat adaugam faina in ploaie ca sa obtinem o coca ca la paine. Dupa ce am terminat de framantat ne apucam sa pregatim umplutura
Mai intai facem budinca conform instructiunilor de pe plic si o lasam sa se raceasca. Merele le curatam de coaja si le taiem cubulete ,punem zaharul brun peste ele si le calim putin pe foc ,fara a adauga unt sau ulei. Cand si acestea s-au inmuiat le lasam sa se raceasca
Intindem cam 3-4 foi din aluatul obtinut si mai intai adaugam un strat de budinca gata racita ,dupa care punem peste ea cubuletele de mere, rulam foaia si le asezam in tava. Le ungem cu un albus de ou ,apoi le punem putin zahar brun peste pentru a da un aspect frumos
Le coacem la 180 de grade cam 30-40 min