Strudel cu dovleac

de susu in Dulciuri, 22 Mai 2013 | 4011 vizualizari

 

Foarte simplu dar gustos pentru iubitorii de dovleac. Un desert nemaipomenit pentru perioada de post.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr dovleac
  • 150 gr zaharunt sau margarina pentru calit
  • 1 pachet foi placinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Incalzim margarina si adaugam dovleacul ras mare. Calim bine si adaugam treptat zaharul pentru a se topi. Nu adaugam nimic altceva pentru a simti gustul dovleacului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (5)

diaconta 1

22.05.2013, 16:35

Miha,de ce esti curioasa? )))
Le punem la frigider sa avem cand mai facem ))))

Miha 1

22.05.2013, 16:42

Die, azi is Dabija...

Rocsi 1

22.05.2013, 20:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac