Strudel cu ciuperci

de crisad in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2009 | 8287 vizualizari

 

modelul de impletitura l-am furat de la Vladut

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champinion (un borcan)
  • foietaj un pachet
  • 1 lingura faina
  • 2 catei de usturoi
  • marar
  • cimbru sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu ciuperci:

se trag  in putin ulei  la tigaie ciupercile  si usturoiul pisat (mai aromat iese cu unt dar fiin post am  folosit ulei) si apoi se inabusa cu putina apa. se amesteca faina cu supa de legume (sau apa sau lapte ) si se adauga treptat  peste ciuperci si se ameste energic sa nu faca cocoloase si dc e nevoie se mai adauga supa . la sfarsit se adauga marar cimbru si piperul. se lasa sa se racoreasca umplutura timp in care pregatesc aluatul .adica il impart in 3 si"franjurez" marginile .se adauga ciupercile in mijloc si apoi se "impletesc marginile )

TIPS-URI

1

mie mi-a placut mai tare rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu ciuperci