Costita de vitel la cuptor

de mihaelar63 in Vita, 16 Ian 2010 | 16180 vizualizari

 

o mancare din care va garantez ca nu ramane pe maine !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg . costita de vitel
  • 1 kg. cartofi
  • 5 catei  usturoi
  • 3 linguri pasta de ardei
  • maghiran [1 virf de cutit ]
  • nucsoara [un varf de cutit ]
  • sare
  • piper
  • 150 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de vitel la cuptor:

  1. costita de vitel se portioneaza, se spala si se opareste , dupa care apa se arunca .cartofii se curata se spala si se taie in sferturi.
  2. usturoiul se curata si se zdrobeste , dupa care se amesteca cu pasta de ardei, maghiran, nucsoara, sare ,piper si ulei.acestea se toarna peste costitele de vitel puse intr-o tava .
  3. se da tava la cuptor la 18o grade C , timp de o ora .
  4. se mai pune putina apa in tava sa nu se arda  si se verifica din cand in cand .
  5. dupa o ora se adauga cartofii si se lasa pana sunt si acestia copti.

TIPS-URI

1

daca nu aveti pasta de ardei dati la mixer un ardei rosu proaspat sau boia .

2

serviti cu gogosari murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de vitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

17.01.2010, 00:24

Bunica 1

17.01.2010, 09:44

Nu va luati dupa Miha! Ea face miscare cat 10 chiar adca este frig, tot la dispozitia piticilor este.

Bunica 1

17.01.2010, 09:46

Rivka, ai palarii foarte frumoase!Ma faci sa fiu invidioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”