Pentru ca sarbatorile Pascale se apropie,va recomand cateva retete,asa cum le pregatesc eu.
Stiuca curatata de solzi,branhiile scoase,o tai usor pe burta si cu atentie,trag pielea de pe carne,ajutandu-ma de un cutit cu varf rotund;
in dreptul aripioarelor,tai putin din carne,la fel si la coada iar la cap,tai sira spinarii si trag usor de ea pielea, o spal cu apa rece,o sarez si o las deoparte;
carnea scoasa,o dezosez cu mare atentie,la fel si macroul,le dau prin masina de tocat impreuna cu painea,ceapa,usturoiul si verdeata;
amestec cu ouale,condimentez,umplu stiuca si o cos la burta;
intr-o tava ingusta,fac un pat din legume taiate rondele(ceapa,morcov),pun stiuca deasupra,adaug 100ml ulei,100ml vin alb,1ceasca de supa de legume,sare si piper apoi dau tava la cuptor la foc moderat,20-30min.