Stiuca si legume in vin alb

de ANCA in Peste, 8 Apr 2012 | 8807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o stiuca taiata rondele
  • vin alb sec
  • ulei de masline
  • usturoi
  • sape
  • piper
  • maghiran
  • broccoli
  • cartofi
  • morcovi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca si legume in vin alb:

Uleiul de masline se amestca bine cu sare, piper, usturoi pisat si maghiran, pana devine cremos, apoi fiecare bucata de peste se unge cu acest amestec. Se pun in punga speciala pentru copt, se adauga putin vin alb sec, apoi se agita punga pentru a se amesteca toate aromele. 

Intr-o alta punga, punem bucati de broccoli, cartofii si morcovii taiati taiat pe lung, dupa ce au fost stropite in prealabil cu putin ulei de masline, condimentate cu sare, piper si cimbru. Si aici adaugam 2-3 linguri de vin.

Fiecare punga o intepam cu o scobitoare din loc in loc, apoi le asezam pe o tava pe care o introducem in cuptorul incins la 180 g, aproximativ 20 minute.

Atentie: desfaceti cu atentie pungile, aburul incins va poate rani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca si legume in vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]