Plachie de peste

de MIUTA in Peste, 22 Mai 2011 | 9066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste proaspat
  • 4 bucati ceapa
  • un morcov
  • o felie de telina
  • 4 ardei kapia
  • 2 rosi
  • bulion
  • condimente pentru peste
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Se caleste intr-o cratita ceapa taiata fin,morcovul,telina date pe razatoare si ardeiul taiat cubulete.Se lasa la foc mic pana aproape sunt gata.La sfarsit se pune o cana de bulion.

Pestele se curata,se usca cu un servet si se condimenteaza cu condimente pentru peste de la kotanyi.Se rumenesc bucatile de peste in ulei.

Intr-o tava se aseaza legumele calite.Peste legume se aseaza pestele prajit.Se orneaza cu feli de rosie si se da la cuptor 50 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

nadea68 1

11.10.2013, 21:01

bun!

costel56 1

19.12.2013, 13:47

Cu siguranta am sa prepar pestele dupa aceasta reteta.Se poate gati cu orice tip de peste?

MIUTA 1

19.12.2013, 23:08

Ma bucur ca ti-a placut reteta mea.O poti gati cu orice tip de peste,e delicioasa.Spor la treaba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit