O reteta perfecta pentru cina.
O reteta sanatoasa, rapida si gustoasa.
Stiuca este un peste rapitor foarte lacom de apa dulce. Unii il numesc "rechinul apelor dulci"
Carnea ei este gustoasa, slaba si ferma. Este un peste care se consuma bine sarat sau in sos de rosii.
Stiuca am curatat-o de solzi si am spalat-o bine in apa rece. Am uscat-o in prosoape de hartie .
Asezonam cu sare si piper si in interiorul ei asezam frunze de dafin.
Morcovul l-am taiat cu curatatorul de legume in fasii lungi si subtiri.
Ceapa,usturoiul si rosia rondele.
Intr-o tava antiaderenta am pus morcovi, ceapa si usturoiul imprastiate pe toata suprafata ei. Deasupra am asezat stiuca intreaga si peste rondele de rosii.
Am stropit cu zeama de lamaie, am turnat vinul si am pus tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana cand a fost gata (aproximativ 20 minute).