stiuca la cuptor pe pat de mazare

de vero_closca in Peste, 8 Oct 2010 | 13901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca de aproximativ 1kg
  • 500g mazare congelata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca supa de legume
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce sau chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA stiuca la cuptor pe pat de mazare:

se curata pestele,se spala si se portioneaza.se presara cu condimente si sare dupa gust.intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei se pune mazarea,se condimenteaza cu sare si piper,se toarna supa de legume iar deasupra se aseaza pestele condimentat.

se da la cuptor pt 45 de minute.

deasupra pestele este usor crocand iar dedesupt fraged si suculent.

se serveste langa mazare ,ornat cu fasii de ardei copti.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "stiuca la cuptor pe pat de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pe pat de legume