Macrou cu legume la cuptor

de alexandra20 in Peste, 3 Sep 2012 | 8299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg macrou
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 capatana usturoi
  • 3 rosii
  • 2 cepe
  • 5 cartofi potriviti
  • 3 morcovi
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu legume la cuptor:

Se curata bine pestele, se spala cu apa rece, apoi se pune sare, piper si boia.

Se unge cu ulei o tava se face un pat de legume (ceapa,rosii,morcovi), apoi se pune pestele. Pe langa peste se mai pun legume si cartofii taiati rondele subtiri. Se pune sos de rosii, cateva feliute de lamaie taiate subtiri, se pune peste legume si peste condimente (vegeta,piper,boia) si usturoiul tocat marunt. Se da la cuptor pt 50 min.

Mie mi-a iesit delicios. Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste cu cartofi taranesti