Stiuca cu sos a la tzatziki

de mihaelar63 in Peste, 8 Ian 2014 | 7061 vizualizari

 

Cica dimineata inca misca atat de proaspata era stiuca , iar seara era deja mancata !

 

INGREDIENTE

  • 10 rondele de stiuca
  • sare
  • faina malai
  • ulei pentru prajit
  • pt. sos
  • -1/2 castravete
  • -1/2 lingura zeama lamaie
  • -2 catei usturoi
  • -2 fire patrunjel verde
  • -1 fir menta verde
  • -300 ml iaurt grecesc cremos
  • -sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu sos a la tzatziki:

Sotul din dotare , aduce , curata , portioneaza pestele .

Rondelele se sareaza se dau prin faina de malai si se prajesc in ulei incins .

Scoateti pestele pe un servetel de hartie sa absoarba excesul de ulei .

Castravetele taiat , iaurtul si  ingredientele  se blenduiesc cu mixerul vertical.

Serviti stiuca crocanta calda alaturi de sosul gen tzatziki .

TIPS-URI

1

Cand aveti delicatese foarte proaspete si de origine controlata , preparati cat mai simplu . Masa va fi oricum delicioasa si nu merita sa pervetiti gustul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu sos a la tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

danakarin 1

08.01.2014, 20:31

Auzi, Mihaela, la tine pescuieste cineva , ca de unde tot atata peste...! ? Imi lasa gura apa!

mihaelar63 1

11.01.2014, 07:59

Dana , cumparam pestele

MOKUSKA 1

30.04.2014, 09:35

stiuca , dar fara tzatziki

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou la tigaie