Stir-fry cu pui şi tăiţei Soba

de Satisfyyourcravings in Pui, 12 Feb 2013 | 3809 vizualizari

 

Un preparat rapid, simplu, dar gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat fâșii
  • 180 grame tăiței Soba
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 chili, fără semințe, tocat
  • 1 ceapă roșie mică, tocată julienne
  • 100 grame mazăre
  • 100 grame baby carrote
  • sare/piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir-fry cu pui şi tăiţei Soba:

Tăițeii Soba se fierb în apă cu sare maxim 2 minute, până se înmoaie. Se scurg și se clătesc în apă rece. 

Într-un wok, se sotează ceapa și usturoiul în puțin ulei de măsline câteva minute. Se adaugă puiul, mazărea, baby carrotele și chili. Se gătesc până când carnea s-a albit și începe să se rumenească. 

Se adaugă 100 ml de apă și se acoperă. Se lasă la gătit la foc mediu 5 minute. Se adaugă tăițeii,sare și piper și se amestecă până când apa s-a evaporat, iar tăițeii s-au încălzit. 

TIPS-URI

1

Se poate adăuga și sos de soia light

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu pui şi tăiţei Soba" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

portiadelumina 1

12.02.2013, 11:43

Iar un fel de mâncare cu care românii nu-s obişnuiţi. Arată foarte bine, iar de gust, probabil că Miti ştie cel mai bine, că noi...

Rocsi 1

12.02.2013, 11:50

Imi place cum arata!

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:29

like

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui a la Toscana