Aripioare crocante

de ianculubita in Pui, 29 Ian 2013 | 6500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripi de pasare
  • 1 ceasca faina
  • 1 ceasca supa de pui
  • 1 lingura pasta de ardei sau de rosii
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita sos de ardei iute
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • cartofi
  • salata verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Aripioarele curatate,spalate,condimentate cu sare,se lasa deoparte;

Intr-un vas se amesteca faina cu supa, pasta de ardei, boia, sosul de ardei si usturoiul; compozitia trebuie sa fie ca o smantana; se adauga aripioarele, se amesteca totul cu mana sa se prinda acest aluat pe ele, apoi se prajesc in baie de ulei la foc potrivit sa poata fi patrunse; se scot pe prosoape de hartie, in restul de ulei se prajesc cartofii si se servesc aripioarele alaturi de cartofi si salata verde.

Cu aceasta metoda mancati aripioare foarte crocante care se mentin si mai tarziu daca nu se consuma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante