Eu stiu ce mananc la micul dejun :)
Taiati cascavalul in felii groase de 1 cm si apoi in bastonase, tot de 1 cm grosime
Asezati sticksurile de cascaval pe un tocator si lasati-l la frigider cateva ore sau peste noapte
Amestecati pesmetul cu condimentele si verdeata tocata marunt si puneti amestecul intr-o punga de bucatarie
Bateti oul si treceti sticksurile de cascaval prin ou, apoi puneti-le in punga cu pesmet si scuturati bine de tot pana ce pesmetul se lipeste de ele
Scoateti sticksurile de cascaval si asezati-le pe tocator
Puneti mai mult ulei intr-o tigaie si lasati-l la incins
Adaugati sticksurile de cascaval si dupa ce s-au rumenit pe o parte intoarceti-le rapid si pe cealalta parte
Scoateti cascavalul pane pe servetele de bucatarie ca sa scurgeti excesul de ulei
Serviti sticksurile de cascaval cu sos BBQ
1
Puteti pune sticksurile de cascaval in congelator pentru 30 de minute, inainte de prajire, ca sa evitati topirea cascavalului
2
Cascavalul pane se rumeneste foarte repede pe o parte si trebuie intors rapid si scos apoi repede pe servetele de hartie
3
Cel mai bine este sa prajiti cate 2-3 sticksuri, nu toate deodata (pana le intoarceti pe toate pe partea cealalta, restul se pot topi si riscati sa se imprastie)