Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ

de Oana in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2015 | 8554 vizualizari

 

Eu stiu ce mananc la micul dejun :) 

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco Sofia – 200g.
  • oua – 1 buc.
  • pesmet – 200 g.
  • sare si piper – dupa gust
  • paprika dulce – 1 lingurita
  • cimbru proaspat – 2 crengute
  • oregano proaspat – 2 crengute
  • sos BBQ pentru servit
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ:

Taiati cascavalul in felii groase de 1 cm si apoi in bastonase, tot de 1 cm grosime

Asezati sticksurile de cascaval pe un tocator si lasati-l la frigider cateva ore sau peste noapte

Amestecati pesmetul cu condimentele si verdeata tocata marunt si puneti amestecul intr-o punga de bucatarie

Bateti oul si treceti sticksurile de cascaval prin ou, apoi puneti-le in punga cu pesmet si scuturati bine de tot pana ce pesmetul se lipeste de ele

Scoateti sticksurile de cascaval si asezati-le pe tocator

Puneti mai mult ulei intr-o tigaie si lasati-l la incins

Adaugati sticksurile de cascaval si dupa ce s-au rumenit pe o parte intoarceti-le rapid si pe cealalta parte

Scoateti cascavalul pane pe servetele de bucatarie ca sa scurgeti excesul de ulei

Serviti sticksurile de cascaval cu sos BBQ

 

TIPS-URI

1

Puteti pune sticksurile de cascaval in congelator pentru 30 de minute, inainte de prajire, ca sa evitati topirea cascavalului

2

Cascavalul pane se rumeneste foarte repede pe o parte si trebuie intors rapid si scos apoi repede pe servetele de hartie

3

Cel mai bine este sa prajiti cate 2-3 sticksuri, nu toate deodata (pana le intoarceti pe toate pe partea cealalta, restul se pot topi si riscati sa se imprastie)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Budinca de conopida