Spuma de zmeura

de Criss in Dulciuri, 5 Iul 2016 | 11402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 50 ml apa
  • 130 g zahar
  • 250 g zmeura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de zmeura:

Apa se pune la fiert impreuna cu zaharul, pentru 5 minute, timp in care zaharul se topeste si siropul incepe sa se ingroase. Albusurile se bat spuma, apoi in fir subtire se toarna siropul fierbinte, batand in continuare pana rezulta o spuma ferma si lucioasa.Se adauga zmeura si se bate in continuare pana se omogenizeaza si spuma e ferma. Spuma se pune in pahare pentru desert (sau cupe de inghetata) si se pune in frigider. Se serveste rece. Pentru o racire mai rapida, puteti pune cupele in congelator cateva minute si apoi in cupele/paharele reci sa puneti spuma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

05.07.2016, 17:14

Ce bunaciune!

Constelatialeu 1

05.07.2016, 19:44

Ce bine arata !

Rocsi 1

05.07.2016, 21:02

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cupe cu spuma de zmeura