Spuma de capsuni

de Valclaudia in Dulciuri, 18 Mai 2013 | 9184 vizualizari

 

un desert racoritor, usor de preparat, ca tot e vremea capsunilor.....

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. capsuni
  • 5 albusuri
  • un praf de sare
  • 250 gr. zahar tos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Spalam capsunile, le maruntim.

Batem albusurile cu praful de sare si zaharul tos, folosind mixerul la viteza cea mai mare pana obtinem o spuma ferma.

(Eu am oprit cateva linguri de spuma alba pentru ornat si cateva capsuni in acelasi scop.)

Adaugam pulpa de capsuni, mixam totul pentru inca 5 minute si asezam spuma in cupe. Decoram cu feliute de capsuni si spuma de albus, dam la rece pana in momentul servirii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Lau 1

19.05.2013, 16:03

alba_zori 1

28.07.2013, 15:05

ce frumos vecinico,si eu am facut spuma de capsuni,e minunata!te pup dulce

Valclaudia 1

28.07.2013, 15:36

Te pup si eu,Alba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu mere