Spirale din foietaj cu branza si chimen.

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2013 | 31986 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Diana.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • 250 gr branza sarata
  • 150 gr branza proaspata
  • 2 oua
  • 50 gr chimen
  • 1 lingurita lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale din foietaj cu branza si chimen.:

De aici m-am inspirat:http://www.bucataras.ro/retete/spirale-din-foietaj-cu-branza-41259.html

Branza sarata o dam pe razatoare sau o pasam cu furculita si o amestecam cu branza dulce.

Adaugam o parte din semintele de chimen si un ou si omogenizam.

Intindem o foaie din pachetul de foietaj, direct pe folia in care este impachetat si o ungem cu compozitia de branza.

Acoperim cu cealalta foaie, presam bine si taiem fasii de un cm latime.

Ungem fasiile cu ou batut cu lapte, presaram chimen si le rasucim in forma de spirale.

Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam spiralele si dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.

TIPS-URI

1

Se poate folosi cascaval in loc de branza.

2

Se pot pot presara seminte de susan, mac si altele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale din foietaj cu branza si chimen." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Lia_ 1

23.09.2013, 22:21

excelenta ideea! arata bine si daca e foietaj cu br si e ce-mi place!

in saratele imi place mult si chimenul, altfel nu ma prea omor dupa el

alilianaa 1

23.09.2013, 22:27

ce-mi plac..

Patricia Iordache 1

24.09.2013, 07:34

Pe acestea le voi face si eu...le trec la favorite!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pane