Spirale cu sunca

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2011 | 4552 vizualizari

 

by Amalia

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • sare, piper
  • 12 g drojdie proaspata
  • 1 lgt zahar
  • 10 g untura
  • 1 lg ulei
  • 140 ml apa calduta
  • 50 g mozzarella ( cas )
  • 100 g sunca presata,
  • bacon etc...
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu sunca:

   Intr-un bol mai mic amestecam drojdia cu zaharul; dupa ce s-a lichefiat drojdia punem 50 ml apa calduta si 1 lg faina. Lasam la dospit 10-15 minute.
   Intr-un castron punem faina, sare, piper, untura, uleiul, mozzarella data pe razatoarea mare, maia-ua obtinuta si apa calduta treptat.

  Framantam putin pentru omogenizare si lasam aluatul la dospit cca 45 minute.

  Dupa ce a crescut aluatul , il amestecam cu sunca, apoi il impartim in 12 bucati. Fiecare bucata o facem sul si in invartim sub forma de spirala si asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt.

 Lasam inca 20 de minute sa se odihneasca in tava, apoi dam melcisorii la cuptor pana se rumenesc.

   Sunt excelenti melcisorii cu sunca atat calzi cat si reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

03.01.2012, 14:47

bune la micul dejun

Angelina_Elena 1

24.01.2012, 20:23

arata splendid!sunt asa pufoase...am trecut reteta la favo!

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 09:07

foarte buni trebuie incercata cat de repede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chitelute de piept de pui pentru 9 luni superbe