Sparanghel la aburi cu sos de lamaie

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 8803 vizualizari

 

Cu doi ani in urma nu mancam sparanghel...pur si simplu nu-mi placea deloc. Acum imi place foarte tare...il mananc si crud cu mare placere.
La inceput cand cautam o reteta mai deosebita sa il incerc am gasit pe retete -de -vis ceva ce mi-a atras atentia. E chiar grozava!

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi sparanghel
  • zeama de la o lamaie
  • 50 gr unt
  • sare dupa gust
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la aburi cu sos de lamaie:

Spalam sparanghelul si indepartam coditele. le taiem de acolo de unde au elasticul legat.

Punem apa la fiert si asezam sparanghelul la aburi timp de 5 minute.

Scoatem sparanghelul si il legam in manunchiuri cu fire de patrunjel.

Pregatim sosul:

 Punem untul in tigaie, stoarcem lamaia si amestecam pana la omogenizare...e nevoie de putin piper si sare dupa gust pentru un sos  delicios. Stropim cu el sparanghelul si-l decoram dupa dorinta...e atat de bun!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la aburi cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

16.01.2011, 19:34

Brandusa multumesc de pont esti o dulce
Cris scumpa...multumesc
Ligiuta frumoasa multumesc

Miti...hay la masa
Kamy...fac special pentru tine

babi5 1

20.06.2013, 14:47

Panacris 1

11.04.2017, 08:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive empanadas / Pateuri cu ton