Covrigei cu susan

de Veronica22 in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2014 | 5743 vizualizari

 

In diferite combinatii sunt deliciosi sa-i avem mai tot timpul in casa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina alba
  • 1 praf de copt
  • 250 gr margarina Rama mit Butter
  • 2 lingurite sare
  • 200 gr branza sarata
  • 3-4 linguri de smantana
  • susan
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu susan:

Faina se amesteca cu praful de copt si apoi cu margarina.Adaugam smanatana si branza data pe razatoare . Aluatul astfel obtinut se impacheteaza in folie si se lasa la rece 2-3 ore.

Pentru a face covrigeii se intinde foaie de 0,5 mm pe care apoi o vom taia cu forma de covrigei.

Covrigeii se aseaza in tava unsa cu putin ulei,se vor unge apoi cu pensula cu ou batut peste care vom presara semintele de susan. Se dau la cuptor 10 min pana se auresc usor.

Sunt foarte gustosi si fragezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

25.12.2014, 23:14

Preferatii mei!

Bya Ralu 1

26.12.2014, 18:21

Panacris 1

27.12.2014, 14:42

Și o bere lângă ei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]