Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla

de Alexandra Elena in Mancaruri de legume, 9 Mai 2014 | 10449 vizualizari

 

 Descoperă o rețetă delicioasă și simplă de spanac cu ouă ochiuri, perfectă pentru un mic dejun sănătos sau o cină rapidă. Învață cum să pregătești acest preparat nutritiv și savuros în câțiva pași ușori!
Pentru Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla ai nevoie de urmatoarele ingrediente: spanac, usturoi, faina, lapte, oua. 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla
  • 450 g spanac congelat
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • 2 linguri de faina
  • lapte
  • sare
  • piper
  • oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla:

Cum se prepara Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla

Intr-o cratita se pune putin ulei la incins in care se caleste usturoiul tocat, marunt. Se adauga faina si se amesteca bine, sa nu faca cocoloase, se adauga spanacul, cand incepe sa se dezghete, se adauga lapte, pana cand devine cremos, adaugam sare si piper dupa gust. Timpul de fierbe al spanacului este trecut pe punga.

Intr-o tigaie punem ulei la incins, adaugam ouale, sparte, si le prajim cateva minute.

Incearca si reteta de Supa de spanac cu cartofi sau varianta de Spanac la tigaie

Iti recomandam si varianta de post de Spanac cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou posat