Mazare cu bacon

de ony in Mancaruri de legume, 22 Oct 2010 | 10882 vizualizari

 

Este f usor de facut si rapida,atunci knd nu ai prea mult timp la dispozitie

 

INGREDIENTE

  • un borcan mazare(800gr)
  • o ceapa
  • un morcov
  • o cutie rosii in bulion
  • 4-5 felii bacon
  • sare,piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu bacon:

Se caleste ceapa cu morcovul taiat rondele,se adauga baconul taiat bucatele;dupa ce s-au calit se stinge totul cu putina apa,apoi se adauga mazarea scursa,se completeaza cu apa;se potriveste de sare si piper si se lasa la fiert vreo 15 minute dupa care se adauga rosiile taiate(si bineinteles si bulionul de la rosii) se mai totul in 2-3 clocote si se opreste focu; la urma se adauga marar din belsug.POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (3)

Laly 1

22.10.2010, 23:15

Mai pune un scaunel vin si eu

Corinuta 1

24.10.2010, 18:32

foarte buna!

adry88 1

30.05.2011, 21:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastai prajite