Spanac cu ochiuri

de vero_closca in Mancare copii, 28 Mar 2010 | 10492 vizualizari

 

delicios acum ,primavara!

 

INGREDIENTE

  • 1kg spanac proaspat
  • oua-cate 2 pt fiecare persoana
  • 50g unt
  • 1 lingura faina
  • putin lapte
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri:

Se spala si se alege spanacul apoi se pune intr-o cratita cu o cescuta de apa la fiert pt 5 minute.Se scurge, dar zeama se pastreaza separat,se toaca marunt...

intr-o tigaie se topeste untul,se adauga faina si se lasa pana devine aurie(nu maronie) apoi se stinge cu laptele cald,se adauga spanacul,sare si piper dupa gust,putina nucsoara(foarte putina ca e tare aromata!!!).

Daca scade prea mult adaugi si zeama lasata de spanac la fiert(e plina de vitamine),lasi pe foc cateva minutele si ...gata!!!servesti cu oua ochiuri!

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 12:17

MariKaj 1

28.03.2010, 13:51

Este plin de vitamine! Dupa aceeasi reteta prepar si eu, doar ca pun putin usturoi in loc de nucsoara.

nadina73 1

31.03.2010, 16:49

super bun si eu fac e grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua romanesti