Aceasta este o mancare extrem de simplu de preparat, satioasa si sanatoasa..unde mai pui ca nici nu are gluten!
Pe cuvant ca reteta asta a batut toate recordurile mele de viteza: a fost gata in exact 8 minute!
Sa va spun cum am facut: in cana de fiert apa am pus 2 l apa (asta e capacitatea ei maxima). Dupa ce aceasta a fiert, am impartit apa in doua vase: intr-unul am adaugat spanacul si leurda si am pus capacul, sa se inabuse frunzele, iar celalalt vas l-am pus pe foc si am pus pastele de porumb, lasandu-le sa fiarba.
Intre timp am preparat sosul verde: am scurs frunzele de apa si le-am pus in robotul de bucatarie, impreuna cu lingura de ulei de masline, patrunjelul proaspat si 1 lingurita sare.
Dupa ce pastele mele au fiert (oricat le-ati lasa la fiert, pastele de porumb raman al dente...si tare-mi place aspectul acesta!), le-am scurs de apa, le-am amestecat cu sosul de mai sus si am servit.
Enjoy!