o combinatie reusita si delicioasa de te lingi pe degete:))
O craticioara cu apa si sare se pune la foc.Cand incepe sa fiarba apa se adauga pastele.
Intr-o tigaie punem crevetii clatiti sub jet de apa,uleiul de masline si condimentele.
Lasam cateva minute sa se faca crevetii dupa care ii scoatem pe o farfurie.
Punem in aceiasi tigaie tonul scurs de zeama si cateii de usturoi pisati.Dupa cateva minute adaugam vinul,lasam sa scada putin punem smantana si mujdeiul de usturoi.
Pentru mujdeiul de usturoi gasiti reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/mujdei-de-usturoi-cu-smantana-si-marar-46191.html
Pastele cand sunt gata se scurg de zeama si se pun in tigaie peste sosul de ton.Se pun si crevetii se amesteca bine si se mai lasa cateva minute pe foc.
1
se servesc cu parmezan ras