Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 12 Dec 2016 | 3480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame spaghete proaspete (eu am folosit cu busuioc, dar se pot inlocui cu cele simple sau uscate)
  • Pentru sos:
  • 200 ml smantana
  • 50 grame unt
  • 40 grame Parmezan ras
  • 40 grame mozarella rasa
  • 60 grame Ricotta
  • 40 grame Pecorino Romano ras
  • Pentru pesmet:
  • 40 grame pesmet
  • ulei de masline
  • 1/2 catel de usturoi
  • 40 grame Chorizo
  • 2 crengute cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo:

In vasul unui robot de bucatarie, se adauga toate ingredientele pentru pesmet si se maruntesc pana la omogenizare. 

Se adauga pesmetul intr-o tigaie fara ulei si se prajeste pana devine crocant, cateva minute.

Intr-o cratita mica, se incalzesc smantana si untul, la foc mediu, pana cand untul s-a topit complet. Apoi, se adauga treptat tipurile de branza, amestecand frecvent pana se obtine un sos cremos.

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se adauga sosul peste paste, se asaza pe farfurii si se presara pesmetul deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu afumatura si smantana