Carne de pui ramasa prin frigider si pe care nu mai stiam cum sa o finalizez....
Carnea tocata se amesteca cu oul, pesmetul, sare si piper dupa gust,oregano, busuioc, usturoiul zdrobit, painea inmuiata in lapte, scrursa si sfaramata, patrunjel tocat. Se amesteca toate ingredientele, iar cu mana umeda se formeaza chiftelute. Se prajesc in ulei incins pana devin rumene si se scot pe servetele de bucatarie.
Pt sos: se caleste ceapa, se adauga usturoiul tait marunt si se caleste si el 1 minut, se adauga sucul de rosii,pasta de gogosari, sare si piper dupa gust, busuioc. Se lasa sosul sa fiaeba cateva minute pana ajunge la consistenta dorita.
Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se servesc spaghete cu sos de rosii si chiftelute deasupra.
Pofta buna!!!
1
in amestecul de chiftele se pot pune si 1-2 linguri de cascaval ras