Spalam bine pipotele si ficateii, le punem intr-o tigaie, cu apa cat sa le acopere, impreuna cu sare si piper.
Dupa ce au fiert, le scurgem de apa, le clatim putin, dupa care le prajim in ulei incalzit.
Intr-o oala, adaugam 3 linguri ulei de masline, ceapa si usturoiul tocat, punem pe foc, calim 2-3 minute, dupa care adaugam ficateii si lasam sa se caleasca cca. 2 minute impreuna.
Adaugam rosiile tocate marunt, impreuna cu sosul, pasta de tomate, 1 cana de apa, amestecam bine.
Potrivim cu condimente dupa gust si lasam sa fiarba cca. 10 minute, pana ce se formeaza un sos dens.
Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe pachet, le scurgem de apa, le trecem pe sub un jet de apa rece.
Asezam in farfurii spaghete si deasupra sosul de ficatei.