Spaghete cu fenicul, rosii si ton

de laylalala in Spaghete, 27 Ian 2011 | 10500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr spaghete
  • 1 lingura ulei de masline cu piper
  • 1 lingura unt
  • 1 fenicul, tocat
  • 4 rosii, tocate
  • 1 conserva (195 gr) ton, maruntit
  • sare, dupa gust
  • busuioc maruntit
  • patrunjel maruntit (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu fenicul, rosii si ton:

Pune spaghetele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi scurge-le

Intr-o tigaie incinge uleiul impreuna cu untul. Adauga feniculul si lasa sa caleasca 6-7 minute, amestecand din cand in cand. Adauga rosiile apoi tonul. Mai lasa pe foc 5-6 minute. Presara [utin busuioc amruntit si amesteca. Ia tigaia de pe foc si adauga compozitia la spaghete

Serveste cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu fenicul, rosii si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]