O reteta simpla si rapida. Ideala pentru zilele cu dezlegare la peste.
Preparam sosul.
Punem uleiul intr-o tigaie inalta si incapatoare, adaugam usturoiul zdrobit cu lama cutitului.
Cand s-a aramit putin, scoatem si-l aruncam.
Adaugam ceapa tocata marunt, cand ceapa s-a inmuiat, adaugam caracatita taiata bucati, dam flacara la mic, adaugam o cana de supa de legume sau apa fierbinte si lasam cam 20 minute.
Adaugam sosul, reteta o gasiti aici, lasam sa fiarba 3-4 min. La sfarsit adaugam crevetii si mai fierbem 4 min.
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj, cand sunt aproape gata, le scurgem si le adaugam peste sos.
Amestecam si lasam 1 minut la foc mic.
Se serveste cu patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!
1
daca vreti sa va fie mai usor la taiat caracatita, o introduceti intr-un vas cu apa clocotita pentru 2 min