Spaghete carbonara, reţetă cu smantana

de Ligia34 in Spaghete, 18 Feb 2010 | 22987 vizualizari

 



Spaghete carbonara, reţetă cu smantana

 

INGREDIENTE

  •  400 gr de spaghete
  • 150 de grame de bacon
  • 3 oua
  • 1 lingură ulei
  • 4 linguri de smantana
  • 4 linguri de brânză rasă
  • parmesan
  • 4 lingura de branza de capra
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete carbonara, reţetă cu smantana:


Spaghete carbonara, reţetă cu smantana

Se bat ouale şi smantana, impreuna cu un varf de cutit de sare.

Se incalzeste uleiul si se adauga bacon cuburi si mestecati uşor .

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Se scurge pastele si le adaugam la bacon in tigaie. Amestecati bine.

Scoateti tava de la caldura si se amesteca în oul batut cu smantana şi o cantitate mica de branza.

Se amesteca pana cand fiecare fir de spaghete este acoperit.

Acum, se amesteca si restul de branza şi piper negru macinat dupa gust.

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete carbonara, reţetă cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana