Ceapa, ardeiul si ciupercile se taie felii. Usturoiul se piseza sau se toaca. Carnatii se taie in bucati nu foarte mici.
Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Fasolea se curatata de capetele si se aseaza intr-un steamer din bambus (ideal, care sa poate fi aseazat peste oala in care fierb pastele). Se gatesc 6 minute, apoi se clatesc sub jet de apa rece. Se presara cu sare si se stropesc cu ulei de masline extra virgin.
Intre timp, se incalzeste un wok/ tigaie mare cu 1 lingura de ulei la foc mare. Se adauga usturoiul, se lasa 30 de secunde, apoi se adauga ceapa care se soteaza 2-3 minute. Se adauga carnatii si se lasa 3-4 minute, apoi se adauga ciupercile si ardeiul. Se calesc pana cand carnatii sunt gatiti complet. Se adauga Ketchupul, sosul Worcestershire si zahar daca este nevoie.
Se gateste 1 minut, apoi se adauga 1/2 cana din apa in care au fiert pastele. Se lasa 2-3 minute, pana devine un sos onctuos, apoi se adauga pastele. Se amesteca bine, adaugand mai multa apa in care au fiert pastele, sare si piper daca este nevoie si se consuma imediat cu Parmezan ras si sos Tabasco.