Spaghete Carbonara - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Spaghete, 1 Noi 2013 | 9819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g spaghete
  • 150 g bacon
  • 200 ml smantana
  • usturoi dupa gust
  • 550 ml apa plata
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • 2-3 ingurite cu ulei de masline
  • sare si fulgi de chili dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Carbonara - Philips Multicooker:

Tocam ceapa marunt, pisam cateii de usturoi si impreuna cu baconul le punem la calit (in vasul interior al multicooker-ului) impreuna cu uleiul de masline.

Alegem din MENU functia FRY si setam din COOKING TIME, timpul pentru 10 minute. Il punem in functiune din butonul START. Amestecam din cand in cand.

La terminarea programului FRY, adaugam in vas pastele rupte (in jumatate) si restul ingredientelor, inchidem capacul, selectam functia STEW si il pornim din nou. La finalizarea programului se va trece automat pe KEEP WARM. Le servim calde cu patrunjel proaspat tocat.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pastele au culoarea galbuie pentru ca am folosit delikat

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Carbonara - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă delicioasa